Ray Kindergarten

Platforma Educațională pentru educație timpurie

”Fă primul pas cu încredere! Nu trebuie să vezi întreaga scară, doar pune piciorul pe prima treaptă!” (Martin Luther King, Jr)

COPILUL se află în centrul activităţii noastre

Platforma educațională RAY KINDERGARTEN conține activități interactive destinate copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani.

Totodată, prin intermediul platformei, poți comanda serviciul RAY KINDERGARTEN BOX, pentru a primi la domiciliu activități pentru copilul tău.

Conținutul educațional este conceput în colaborare cu o echipa formată din cadre didactice pasionate, cu experiență în învățământul preșcolar, fiind structurat în conformitate cu programa școlară pentru educație timpurie, aprobată prin OMEN 4694/02.08.2019.

Activitățile educaționale sunt realizate într-o manieră atractivă, iar copiii vor întâlni personaje animate, alături de care vor păși în aventura cunoașterii!

Vino alături de copilul tău în Universul Ray Kindergarten pentru a descoperi activitățile disponibile pe platformă!

Cont DEMO

GRATUIT
 • 10 lecții teoretice

Cont BASIC

RON 200 /luna
 • Primești acces la minimum 20 de materiale educaționale unice, sub formă de lecții teoretice animate marca Ray Kindergarten; Materialele acoperă programa școlară pentru educație timpurie vizând domenii educaționale precum:
 • Domeniul Limbă și Comunicare
 • Domeniul Știință
 • Educație Financiară
 • Educație Ecologică
 • Educație Sanitară și Nutriție
 • Educație Comportamentală
 • Artă și Craft
 • Limba Engleză
 • Limba Germană
RECOMANDAT

Cont PREMIUM

RON 300 /luna
 • Include, pe lângă ceea ce oferă abonamentul BASIC, o consiliere timp de 1 oră cu unul dintre specialiștii noștri în educație, pe baza unei programări prealabile.
 • Acest serviciu poate reprezenta o evaluare a copilului cu privire la asimilarea competențelor propuse prin intermediul materialelor accesate sau o consiliere parentală privind utilizarea materialelor prin intermediul platformei.
 • Ca BONUS la abonamentul PREMIUM beneficiați de 2 poveşti de week-end, realizate de echipa Ray Kindergarten!

Cont UNITĂȚI DE ÎNVĂȚĂMÂNT

 • Pentru unitățile de învățământ interesate să folosească ca suport educațional materialele Ray Kindergarten se poate solicita ofertă personalizată.

De ce să alegi Platforma Educațională Ray Kindergarten
pentru copilul tău?

Crearea de rutine

Crearea de rutine si obiceiuri sanatoase este o ocupație permanentă a meseriei de părinte, încă de la naștere. Este indicat ca rutina sa fie bine planificată, previzibilă și să reprezinte o parte a vieții de zi cu zi.

De aceea, chiar dacă în aceasta perioadă copilul tău este acasă sau în vacanța, oferă-i oportunitatea de a-și urma  structura zilnică obișnuită, fiind stimulat constant și într-un mod plăcut  în toate domeniile de dezvoltare.

Minimum 20 de activități

Abonamentul lunar include un pachet de minimum 20 activități educaționale ce vizează fixarea și consolidarea competențelor-cheie în învățarea și dezvoltarea  timpurie.

De asemenea, în vederea respectării principiului educației centrate pe copil, a nevoilor și caracteristicilor acestuia, platforma educațională oferă posibilitatea interacțiunii directe cu specialiștii noștri în educație, prin intermediul întâlnirilor și conferințelor live.

11 ani de experiență

În cei 11 ani de la înființare ne-am dezvoltat ca o unitate de învățământ care oferă clienților săi servicii la cel mai înalt nivel de calitate și care se mândrește cu rezultatele obținute atât pe termen scurt, cât și pe termen lung, cu o educație bazată pe concepte inovatoare și pe cercetare didactică, unul dintre obiectivele noastre fiind acela al integrării inteligente a strategiilor educaționale, pentru maximizarea rezultatelor învățării.